Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Training Verbeteren van kwaliteit en efficiëntie op de verpleegafdeling

Utrecht
206 Algemeen

Details evenement

15 mei 2014
09:30 uur
Utrecht
Q-Academy
026-3830565
545,-

Ziekenhuizen staan voor de uitdaging kosten te besparen en rendement te verhogen. Tegelijkertijd blijft de vraag naar zorg toenemen. Er wordt steeds meer beroep gedaan op de capaciteit van ziekenhuizen: door dubbele vergrijzing, complexere zorgvraag en multipathologie. Het is daarom noodzakelijk méér te doen met dezelfde middelen, maar wél met toenemende kwaliteit. Hoe kunt u als leidinggevende uw verpleegafdeling optimaal klantgericht organiseren, zodat kwaliteit en efficiëntie toenemen?

Q-Academy organiseert een training, die praktisch en interactief van aard is. Vanuit de theorie gaat u direct aan de slag met oefeningen en cases. Tevens kunt u eigen praktijksituaties inbrengen.

Na afloop van de training:
Heeft u inzicht in de klantwaarde van uw afdeling en hoe u deze kunt gebruiken om kwaliteit en efficiëntie in uw processen te vergroten. Tevens krijgt u handvatten aangereikt hoe u de werkzaamheden en de mensen zodanig kunt organiseren, opdat een optimale kwaliteit en efficiëntie kan worden bereikt.