Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Training Zorglogistiek in de GGZ

Utrecht
351 Algemeen

Details evenement

22 mei 2014
09:30 uur
Utrecht
Q-Academy
026-3830565
895,-

Efficiency- en kwaliteitsverbetering staan hoog op de agenda. Steeds meer instellingen investeren in zorg-logistiek. Naast traditionele methodieken vinden Lean en TOC (Theory of Constraints) hun intrede in de GGZ. 
Welke methodiek past het beste bij uw instelling en bij de implementatie van zorgprogramma’s en zorgpaden? Waar kunt u de meeste winst behalen en hoe bereikt u dit? Kortom, welke succesvolle vernieuwing gaat u inzetten?

Om al deze vragen te beantwoorden organiseert Q-Academy de training ‘Zorglogistiek in de GGZ’. Tijdens de training maken we gebruik van aansprekende en interactieve leermethoden, zoals simulatiespellen en diverse casuïstiek. U krijgt inzicht in wat de mogelijkheden en effecten van Lean, TOC en Procesgestuurd Organiseren zijn op uw eigen bedrijfsvoering.

Na afloop van de training:

  • heeft u kennis van verschillende verbetermethodieken
  • weet u hoe u zorgpaden implementeert en hier de kostprijzen van bepaalt
  • kunt u sturen op wacht- en doorlooptijden
  • kunt u verschillende concepten, zoals Lean Management, TOC en Procesgestuurd Organiseren toepassen op uw logistieke bedrijfsvoering
  • weet u waar u doelmatigheids- en kwaliteitswinst kunt behalen en hoe u dit kunt bereiken

Deze tweedaagse training wordt gegeven op 22 mei en 5 juni 2014.