Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshop Social media in de zorg

WBC, Heiloo | Noord-Holland
437 Algemeen

Details evenement

15 mei 2014
18:30 uur
WBC, Heiloo | Noord-Holland
Zusters@work
info@zusterswork.nl
06-11515315
47,50

Begin 2014 hebben wij de workshop Social media in de zorg georganiseerd. De deelnemers waren zeer tevreden na afloop en daarom willen wij in mei de workshop opnieuw organiseren. Dus werkzaam in de zorg en benieuwd welke voordelen je uit social media kunt halen? Hoe communiceren met patiënten met het hedendaagse Health 2.0? Wil je ook op de hoogte blijven van de vernieuwingen en trends in communicatie? Tijdens deze twee uur durende training 'Social Media in de zorg' laten wij op een praktische en begrijpelijke manier kennismaken met social media en wat deze kunnen opleveren voor je werk. Meer informatie: http://www.zusterswork.nl/workshops.html.