Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

ICT innovatie in de zorg

CliniClowns College in Amersfoort, Amersfoort
685 Algemeen

Details evenement

25 juni 2014
16:00 uur
CliniClowns College in Amersfoort, Amersfoort
ilionx
ilionx@lewispr.com

De veranderingen in de Zorg volgens elkaar steeds sneller op en ICT mogelijkheden worden steeds toegankelijker om toe te passen, ook voor mensen zonder directe technische affiniteit. Door deze mogelijkheden staat er een wereld van toepassingen open en wordt de eigen creativiteit meer de bottleneck. Kortom, een interessante tijd om meer van elkaar te leren en kennis uit te wisselen.

In samenwerking met GGZ Delfland en Ambiq, organiseert ilionx “ICT Innovatie in de Zorg”, een initiatief om samen met collega-zorginstellingen te discussiëren over veranderingen in de zorg en op welke manier ICT daar een rol in kan en moet vervullen. In een intieme setting zullen ICT Zorg specialisten kennis en voorbeelden delen met beleidsmakers van verschillende soorten zorginstellingen.

De locatie die we hiervoor gekozen hebben dient zowel een functioneel doel, maar ook een goed doel! Namelijk het CliniClowns College in Amersfoort, vlakbij het station. Het CliniClowns College is een unieke theaterbelevenis voor zieke en gehandicapte kinderen en hun gezin. Juist op het moment dat het extra hard nodig is. In de Foyer verwelkomen de industriële ramen het daglicht. Deze ruimte grenst direct aan het Theater. Een perfecte locatie voor het cateringgedeelte van deze dag.