Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Nederlands-Duitse inkopersdag medische sector

St. Antonius Ziekenhuis, Leidsche Rijn, Utrecht
252 Algemeen

Details evenement

11 juni 2014
10:00 uur
St. Antonius Ziekenhuis, Leidsche Rijn, Utrecht
Nederlands-Duitse Handelskamer
gratis

Gezondheidsexperts, vertegenwoordigers van ziekenhuizen en ondernemers uit beide landen komen op 11 juni 2014 bijeen om grensoverschrijdende contacten te leggen. Het inkoopbeleid van ziekenhuizen in beide landen, distributiestructuren en het concurrentievermogen zijn slechts sommige van de onderwerpen die tijdens de inkopersdag aan bod komen. Voor en na het forum, op 10 en 12 juni, zijn individuele afspraken met vooraanstaande Duitse leveranciers mogelijk.

Meer informatie:
http://d-nl-gesund.de/nl/evenementen/2014-inkopersdag-medische-sector/