Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Verbeteren en borgen (workshop)

Stichting De Koperhorst, Amersfoort
372 Algemeen

Details evenement

26 juni 2014
13:00 uur
Stichting De Koperhorst, Amersfoort
Perspekt, keurmerk in de zorg
030 2739458
€150

In de workshop 'Verbeteren en borgen' reikt Perspekt een praktische methodiek aan waarmee medewerkers zelf op basis van uitkomsten aan de slag kunnen met plannen en uitvoeren van verbeter- en borgingsacties.

In veel organisaties is het gericht benutten van meetuitkomsten om tot concrete verbeteringen te komen nog niet vanzelfsprekend. Te veel verbeteracties worden snel en willekeurig ingezet. Dat levert onvoldoende resultaat op en is niet motiverend. In deze workshop leren deelnemers de aanwezige uitkomsten en gegevens te analyseren en concrete en haalbare verbeteracties te formuleren in een bruikbaar verbeterplan.

Perspekt organiseert samen met zorgorganisaties workshops ter ondersteuning van medewerkers in zorg en welzijn bij het werken aan kwaliteit. In deze workshops reikt Perspekt methodieken aan en oefent het werken hiermee vanuit de praktijkervaring van de deelnemers. De workshops zijn bedoeld voor medewerkers met een eigen verantwoordelijkheid in kwaliteitszorg. Dat kunnen medewerkers van de werkvloer zijn maar ook staf- of opleidingsfunctionarissen.