Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Clinical Management Workshop Value Based Healthcare implementatie in Europa

Huis de Salentein, Nijkerk
212 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie, Zorgvisie Academy

Details evenement

11 juli 2014
11:00 uur
Huis de Salentein, Nijkerk
The Decision Institute
020-4040111
395 (excl. BTW)

Vrijdag 11 juli 2014 – Clinical Management Workshop Waardegedreven zorg implementatie in Europa


De workshop maakt de nieuwste internationale inzichten ten aanzien van ziekenhuismanagement en strategie, toegankelijk en toepasbaar voor zorgprofessionals in Nederland.

Het programma op 11 juli bestaat uit een intensieve casediscussie aan de hand van twee Harvard Business cases: Martini Klinik en Schön Klinik. Deze twee Duitse klinieken mogen gezien worden als internationale best practices op het gebied van uitkomstindicatoren en activity-based costing, oftewel waardegedreven zorg. Dit interactieve deel wordt opgevolgd door een gerichte discussie over de lessen en uitdagingen voor de Nederlandse praktijk. Aan bod komen antwoorden op vragen als: Welke 3 beslissingen hebben ervoor gezorgd dat de Martini Klinik en Schön Klinik succesvol zijn geworden? Op welke manier hebben zij Value Based Healthcare geïmplementeerd? Welke onderdelen kunt u toepassen in uw organisatie, om die succesvoller te laten zijn?

Aanmelden & meer informatie Klik hier om u aan te melden
Deze masterclass maakt deel uit van onze Clinical Management Workshop Series. In één dag meer inzicht in optimalisatie van uw zorgverlening door toepassing van waardegedreven zorg concepten. Tijdens deze interactieve middag ligt de nadruk ligt op de implementatie van zorginnovatie en het leren van de ervaringen van deelnemers met verschillende achtergronden.
U kunt zich aanmelden voor de workshop door het online aanmeldingsformulier in te vullen, of een e-mail te sturen naar Sharon de Jong.