Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Congres Diagnose Zorginnovatie

Jaarbeurs, Utrecht
760 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

26 september 2014
09:00 uur
Jaarbeurs, Utrecht
Zorgvisie
v.a. € 299,- p.p. (excl. btw)

Op 26 september kunt u wederom genieten van én meedoen met de beweging om de zorg samen beter te maken. Tijdens het congres Diagnose Zorginnovatie staat het ondernemerschap en de innovaties die u en uw collega’s in de praktijk toepassen centraal. 

Momenteel staat innovatie bij veel zorginstellingen nog te laag op de strategische agenda. En dat is misschien wel de grootste uitdaging waar zorginnovaties voor staan. Vernieuwende ideeën blijven beperkt tot experimenten en projecten. Bestaande werkprocessen en organisatiestructuren blijven onaangetast, waardoor het potentieel van nieuwe sociale en technologische innovaties niet wordt gerealiseerd. 

Wat biedt deze editie u?
Gedurende de dag staat de versterking en versnelling van innovatiekracht van de Nederlandse gezondheidszorg centraal. Het ochtendprogramma start plenair waarin topsprekers en innovators het woord voeren. In het middagprogramma kunt u een keuze maken uit 3 van de 15 verdiepende sessies om het verhaal te horen achter een succesvolle innovatie om van te leren en mee te nemen naar uw eigen organisatie. 

In het programma zullen onder andere Joost PlattelLucien EngelenHarald VonkemanGreet PrinsMichel van SchaikDaan DohmenPhilip IdenburgCarina Hilders en Anemone Bogels hun verhaal vertellen.

Deze dag

  • Krijgt u advies over de manier waarop bestuur en beleid gevoerd kunnen worden
  • Krijgt u een overzicht van de nieuwe trends en ontwikkelingen in de gezondheidszorg en hoe u innovatie in uw eigen organisatie kunt versnellen
  • Gaat u in gesprek met vakgenoten tijdens de vele verdiepingssessies en netwerkmogelijkheden

 

Schrijf u vandaag nog in en verzeker uzelf van een plaats tijdens deze inspirerende dag!