Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Isala Publieksacademie over hersentumoren

Theater Odeon, Blijmarkt 25, Zwolle
306 Algemeen

Details evenement

08 september 2014
19:30 uur
Theater Odeon, Blijmarkt 25, Zwolle
Isala
0

Nieuwe operatietechnieken en aangepaste vormen van chemotherapie maken het steeds meer mogelijk om te bepalen welke behandeling het beste past bij een patiënt met een hersentumor. De multidisciplinaire aanpak van de polikliniek Neurologische oncologie draagt daar aan bij. Want uiteindelijk willen we de prognose voor de patiënt verbeteren, mét behoud van kwaliteit van leven. Meer hierover in de Publieksacademie op maandag 8 september a.s.

Plaatsbewijzen en livestream
De lezing begint om 19.30 uur in de Hemminkzaal van theater Odeon te Zwolle. Gratis kaarten zijn te bestellen bij theater Odeon De Spiegel via tel. (038) 428 82 88. De lezing is ook te volgen via de live webstream op www.isalapublieksacademie.nl

Met #IPA14 kunnen van tevoren en tijdens de lezing vragen via Twitter worden ingediend. Meer informatie: www.isalapublieksacademie.nl

In de lobby staan vertegenwoordigers van organisaties met expertise op het gebied van oncologische zorg. 

Sprekers
Tijdens de Isala Publieksacademie gaan sprekers Aja Otten (neuroloog), Wimar van den Brink (neurochirurg) en Tom Aalders (neurochirurg) in op de diagnostiek, behandeling en nazorg van primaire hersentumoren. Dit zijn kwaadaardige tumoren die niet uitzaaien. Daarbij komen ook nieuwe operatietechnieken als fluorescentie-techniek en wakkere craniotomie aan de orde. Uiteraard staan ze u graag te woord tijdens de vragenronde en na afloop van de lezing.