Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

SharePoint College 'Oplossingen'

Online, Online
390 Algemeen

Details evenement

09 september 2014
15:30 uur
Online, Online
Thysia Information Management
marketing@thysia.eu
076-5218846
gratis

SharePoint College reeks

Door de jaren heen heeft Thysia veel ervaring opgedaan bij een verscheidenheid aan klanten rondom de verschillende toepassingen van Microsoft SharePoint. Gezien er eindeloos veel en verschillende mogelijkheden zijn, helpen wij je graag om de juiste keuzes te maken voor de organisatie. Om je op een gemakkelijke manier kennis te laten maken met SharePoint, is deze college reeks speciaal voor het bedrijfsleven in het leven geroepen.

Met de reeks SharePoint Colleges van Thysia stellen wij jou en je collega’s in staat om vanaf de pc deel te nemen aan een aantal SharePoint webinars. In deze webinars geven we antwoord op vragen en verduidelijken we o.a. waarom, wanneer, voor wie en op wat voor manier SharePoint van betekenis kan zijn. Het college is gericht op het bedrijfsleven.

Tijdens dit 2e webinar bespreken we de verschillende mogelijkheden van SharePoint en gaan we dieper in op o.a. Intranet, kwaliteitsmanagementsysteem,  bedrijfswebsite en klantportaal in SharePoint.