Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Strategische Personeelsplanning

t/m 19-09-2014 - Zeist
615 Algemeen

Details evenement

18 - 19 september 2014
09:00 uur
Zeist
International Management Forum (IMF)
info@imf-online.com
040 246 0220
1595

Strategische Personeelsplanning – één van de belangrijkste HR) topics op dit moment

Op dit moment is Strategische Personeelsplanning één van de belangrijkste onderwerpen onder HR managers. Aan de HR manager dus de taak om inzicht te krijgen in het verschil tussen de huidige en de benodigde menselijke kracht in de nabije toekomst en met gerichte interventies te anticiperen op deze toekomst!

In deze 2-daagse training doet u de benodigde kennis op en ontwikkelt u de juiste vaardigheden om Strategische Personeelsplanning structureel toe te passen. U beschikt over een concreet stappenplan en een toepasbaar model om Strategische Personeelsplanning te implementeren en te professionaliseren. 

Strategische Personeelsplanning – resultaat training

Na de training Strategische Personeelsplanning bent u in staat een heldere analyse te maken van de kwaliteit van uw personeelsbestand. U heeft inzicht in de strategische doelstellingen van uw organisatie en u kunt invulling geven aan of adviseren over Strategische Personeelsplanning binnen uw organisatie op middellange en lange termijn.