Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Anders kijken naar Kwaliteit in de Langdurende Zorg

De Observant, Amerstfoort
1152 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie, Zorgvisie Academy

Details evenement

29 januari 2015
10:00 uur
De Observant, Amerstfoort
Leids Congres Bureau
0715148203
€ 355 met diverse kortingsmogelijkheden

Landelijke studiedag Anders Kijken naar Kwaliteit in de Langdurende Zorg
29 januari 2015

Kwaliteit; een woord dat tegenwoordig veel gebruikt wordt in de zorg en waar veel aandacht voor is. Er wordt gewerkt met indicatoren, standaarden en protocollen om de kwaliteit van zorg meetbaar te maken. Hoewel dit nuttig en belangrijk is, komen bepaalde aspecten van verantwoorde zorg daarmee niet in beeld. Ook ‘zachte’ kanten van zorg moeten worden meegenomen. Een andere blik op kwaliteit is daarom noodzakelijk. De studiedag Anders kijken naar Kwaliteit in de Langdurende Zorg helpt u om kwaliteit ook van een andere kant te bekijken, waardoor u de zorg die u biedt echt kunt verbeteren. U wordt geïnspireerd met voorbeelden van LEAN, Presentie, Beelden van Kwaliteit en Productive Care.


Doelgroep
Managers, teamleiders en beleidsmakers werkzaam bij instellingen voor langdurende zorg, overheden, zorgverzekeraars en adviesbureaus. Overige geïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Datum en locatie
De landelijke studiedag ‘Anders kijken naar kwaliteit in de langdurende zorg’ vindt plaats op donderdag 29 januari 2015 in De Observant in Amersfoort. Na inschrijving ontvangt u een routebeschrijving.

Kosten
De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 355,00 p.p. (excl. BTW).

Kortingen
Indien u zich vóór 15 oktober 2014 inschrijft, ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting en bedragen de kosten voor het bijwonen van de bijeenkomst € 330,00 p.p. (excl. BTW).

Te allen tijde geldt onze collegakorting van € 35,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 15 oktober € 295,00 (excl. BTW), daarna is dat € 320,00 (excl. BTW).

Meer informatie
 http://www.leidscongresbureau.nl/Kwaliteit_LangdurendeZorg/informatie