Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

‘Customer Journey’ senioren op zoek naar nieuwe woning

USP Marketing Consultancy, Rotterdam
297 Algemeen

Details evenement

29 januari 2015
13:30 uur
USP Marketing Consultancy, Rotterdam
USP Marketing Consultancy
zorg@usp-mc.nl
010-2066900
Gratis

Kennissessie 'Customer Journey’ van senioren op zoek naar een nieuwe woning

Achtergrond
Uit onderzoek van USP Marketing Consultancy en Zuiver Marketing blijkt dat 51% van de zorginstellingen het huidige marketing- en communicatiebeleid nog niet optimaal heeft afgestemd op  het zoek- en keuzeproces van cliënten. Vaak ontbreekt het inzicht: wat ‘triggert’ senioren om over hun huidige woonsituatie na te gaan denken? Hoe gaan zij zich oriënteren op een nieuwe woning? Welke keuzecriteria zijn belangrijk? Welke mensen en organisaties spelen een rol in dit proces? Welke contactmomenten zijn er tussen de senior en de zorgorganisatie? Etcetera.

Inzicht in de wensen van de cliënt en het zoek- en keuzeproces van de cliënt zorgt er niet alleen voor dat concepten worden ontwikkeld waar ook echt behoefte aan is, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat communicatie richting de doelgroep geoptimaliseerd kan worden.

Programma
Karima Chafia (USP) zal de kennissessie aftrappen met een korte schets van huurderservaringen bij het zoeken naar en betrekken van een nieuwe woning.

Johan Westerbeek (Zuiver Marketing) biedt vervolgens inzicht in de Customer Journey voor verschillende doelgroepen in praktijk.

Tijdens de bijeenkomst is voldoende ruimte om voorbeelden en ervaringen uit de praktijk met elkaar te delen.

Voor het volledige programma klik HIER  

Doelgroep
Deze bijeenkomst is specifiek bedoeld voor professionals werkzaam bij zorginstellingen.

Informatie & aanmelden
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Wel vragen wij uw actieve deelname bij deze sessie in het delen van ervaringen en het uitwisselen van voorbeelden. U kunt zich aanmelden voor de sessie via zorg@usp-mc.nl.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Karima Chafia (010-2066900).

Locatie
USP Marketing Consultancy
Max Euwelaan 51, Rotterdam