Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Opstellen prijslijsten met Casemix Kompas 2015

Oudlaan 4, Utrecht
497 Algemeen

Details evenement

27 januari 2015
13:00 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
275,-

De Casemix productensuite ondersteunt u optimaal in het Planning & Controlproces. Belangrijk onderdeel is de ondersteuning van de onderhandelingen en het maken van prijslijsten voor 2015. We geven onder andere inzicht in de effecten van de 120-dagen-doorlooptijdverkorting en de conversie naar de RZ15-productstructuur. Bekendheid met de functionaliteit en een juiste interpretatie van de informatie is hierbij essentieel!

In 2015 is het voor ziekenhuizen van groot belang een goede basis te hebben voor de onderhandelingen met zorgverzekeraars, om:

- Inzicht te krijgen in de effecten van de 120-dagen-doorlooptijdverkorting op profielen en productmix.
- De voorspelde schadelast 2013 en 2014 te kunnen converteren naar de RZ15-productstructuur.
- Voorgestelde prijzen te verantwoorden op basis van zowel eigen profielgegevens als benchmarkgegevens.
- Een DOT-begroting te maken voor het jaar 2015.

Om u te helpen bij de interpretatie en het gebruik van de Begroten & Contracterentool, organiseert Q-Academy voor de laatste keer deze gebruikerstraining. De training is zeer praktijkgericht en interactief van aard. U krijgt ruim de tijd om zelf aan de slag te gaan in de applicatie, zodat u deze optimaal kunt toepassen voor uw onderhandelingsproces.

Investering: voor klanten die ook in 2015 de productensuite van Casemix gebruiken, is de training per jaar voor één deelnemer gratis. Voor iedere extra deelnemer betaalt u € 275,-. Inclusief lesmateriaal. Q-Academy is vrijgesteld van btw.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/opstellen-prijslijsten-met-casemix-kompas-2015-middagprogramma.html