Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Performation event 2015

Hotel Houten, Houten
337 Algemeen

Details evenement

29 januari 2015
09:30 uur
Hotel Houten, Houten
Performation
06 29 27 31 69
Kosteloos voor medewerkers van ziekenhuizen

Op 29 januari vindt het jaarlijkse Performation event plaats. Tijdens deze interactieve dag bespreken we de kansen en uitdagingen voor jouw ziekenhuis op het gebied van informatievoorziening. Evenals vorig jaar is Maarten Bouwhuis, onder andere bekend van BNR nieuwsradio, de dagvoorzitter.

We belichten alle aspecten op het gebied van informatievoorziening aan de hand van de volgende thema's: het financieel gezonde ziekenhuis, het ziekenhuis met een sterke marktpositie, het ziekenhuis dat zijn basisregistratie op orde heeft en het ziekenhuis dat de allerbeste zorg levert. Onderaan deze pagina vind je het volledige programma.

Dit event is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in een ziekenhuis. We zien jou en je collega’s graag op donderdag 29 januari!

Via onderstaande link kun je je direct inschrijven.

Inschrijven Performation event 2015