Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Basistraining Casemix Kompas

Oudlaan 4, Utrecht
274 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie, Zorgvisie Academy

Details evenement

08 oktober 2015
11:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
195

De Casemix-productensuite ondersteunt u in de processen van Planning & Control. De verschillende modules van het Kompas stellen u in staat vroegtijdig bij te sturen. Ze vormen een gedegen basis voor de begroting 2016. Om de informatie op de juiste manier te interpreteren moet u bekend zijn met de functionaliteiten. Daarom organiseert Casemix de Basistraining Kompas 2015, speciaal voor de beginnende Kompasgebruiker.

In 2015 is het voor de externe en interne verantwoording van groot belang om:

- Continu de schadelastafspraken per zorgverzekeraar te monitoren en te prognosticeren.
- Inzicht te geven in de ontwikkeling van opbrengst en onderhandenwerk, te gebruiken voor in de maandrapportage.
- Inzicht te hebben in zorgprofiel- en portfolioverschillen ten opzichte van de benchmark.

Q-Academy organiseert de basistraining ‘Kompas 2015 Monitoren en Sturen’ om u te helpen bij de interpretatie van de data en het gebruik van de Casemix-productensuite. In deze training gaan we in op (nieuwe) functionaliteiten in Kompas 2015, en kijken we hoe u deze in kunt zetten om daadwerkelijk te monitoren en te sturen. Ook bespreken we de mogelijkheden om Kompas 2015 specifiek naar uw ziekenhuis in te richten. Zo bent u na de training in staat om de functionaliteiten optimaal te gebruiken.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/gebruikerstraining-casemix-kompas-2014.html