Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Experttraining Casemix Kompas

Oudlaan 4, Utrecht
122 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie, Zorgvisie Academy

Details evenement

08 oktober 2015
13:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
125

In de experttraining Kompas 2015 behandelen we uitgebreid de Contractmonitor en bespreken we de mogelijkheden om de nieuwe schadelastvoorspelling te finetunen. Met de Contractmonitor krijgt u snel inzichtelijk hoe de declaraties zich vertalen naar de omzet op basis van de afspraak met de zorgverzekeraars.

U kunt de Contractmonitor inrichten op basis van de gemaakte afspraken per verzekeraar, zodat u iedere maand output krijgt hoe de schadelast zicht verhoudt tot uw afspraken. Het rapport toont u per afspraak of de productie het afgesproken bedrag gaat halen of overschrijden. Deze bestaande functionaliteit is verbeterd om nog beter aan te sluiten op de bestaande contractsoorten.

De training duurt twee uur en is een hoogrendementstraining, die we zoveel mogelijk op maat zullen maken voor de deelnemers. Voorafgaand aan de training kunt u uw eigen vragen/problemen indienen. Deze vraagstukken worden ofwel geclusterd, ofwel persoonlijk behandeld.

We bieden ook een basistraining aan voor beginnende gebruikers.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/expert-training-gebruikers-casemix-kompas-2015-monitoren-en-sturen.html