Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Geriatrische revalidatiezorg ‘in control’

Oudlaan 4, Utrecht
497 Algemeen

Details evenement

05 oktober 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
540

Per januari 2013 is de geriatrische revalidatiezorg overgeheveld naar de zorgverzekeringswet. En sinds januari 2014 worden deze zorgaanbieders bekostigd en gefinancierd op basis van DBC’s. Uw organisatie heeft hard gewerkt om alle voorbereidingen tijdig te treffen: afspraken maken met zorgverzekeraars, ontwikkelen van zorgpaden, treffen van ICT-voorzieningen, vormgeven van registratieprocessen, monitoren en declareren van GRZ-zorg. Maar heeft u voldoende grip op de DBC-productstructuur? Haalt u de afspraken met uw zorgverzekeraars? Is er sprake van voldoende marge tussen uw kostprijzen en de verkoopprijzen van de DBC’s? En bent u er zeker van dat alle zorgactiviteiten juist, volledig en tijdig worden geregistreerd? Met andere woorden: is de GRZ bij uw zorgorganisatie ‘in control'?

Q-Academy organiseert een training specifiek voor financials (Planning & Control, financiële administratie, zorgadministratie) met als doel meer grip te krijgen op de GRZ binnen uw zorgorganisatie. De focus ligt deze dag dan ook volledig op alle financiële aspecten van de GRZ.

Na afloop van de training:
Heeft u handvatten om op een juiste, volledige en tijdige manier te monitoren en te sturen
op de GRZ.
Weet u waar de financiële risico’s zitten.
Weet u wanneer uw GRZ in control is.
Neemt u diverse verbeterpunten en tips en trics mee naar huis.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/geriatrische-revalidatiezorg-in-control.html