Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Isala Publieksacademie Cosmetische behandelingen

Schouwburg Odeon, Hemminkzaal, Blijmarkt 25, Zwolle
182 Algemeen

Details evenement

12 oktober 2015
19:30 uur
Schouwburg Odeon, Hemminkzaal, Blijmarkt 25, Zwolle
Isala Publieksacademie
038-4247527
0

Het uiterlijk is voor veel mensen erg belangrijk. Er goed uitzien maakt vaak dat je je beter voelt. Het dragen van make-up kan bijvoorbeeld het uiterlijk verfrissen. Daarnaast speelt een gezonde manier van leven een rol. Ook kun je een stapje verder gaan en kiezen voor een cosmetische ingreep.
Een cosmetische ingreep varieert van behandelingen die je huid beter en gezonder maken, tot plastisch chirurgische ingrepen zoals een ooglid-, buikwand- of borstcorrectie

Cosmetische behandelingen moeten veilig zijn en een natuurlijk resultaat geven, wat past bij de cliënt.

Het programma ziet er als volgt uit:
19.00 uur
Zaal open
​19.30 uur
​Lezing eerste spreker
20.15 uur
Pauze met een drankje
​20.30 uur
​Lezing tweede spreker, aansluitend vragen rondje
​circa 21.30 uur
​Afsluiting
 
Sprekers
De sprekers op deze avond zijn Noortje van der Meij, dermatoloog en Michiel Tellier, plastisch chirurg. beide werkzaam in Isala. Graag nemen zij u mee in de wereld van cosmetische behandelingen.

U heeft voor de lezingen van de Publieksacademie een (gratis) plaatsbewijs nodig. Deze kunt u nu al reserveren bij de Zwolse Theaters. De lezingen vinden plaats in de Hemminkzaal van Schouwburg Odeon.
U kunt een plaatsbewijs reserveren bij de theaterkassa van theater De Spiegel via telefoonnummer 0900-1435 (€ 0,45 p.m). Deze theaterkassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur.
De theaterkassa in Schouwburg Odeon is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 20.30 uur. Reserveren van de kaarten via de theaterkassa is gratis. U kunt ook kaarten bestellen via de website van Zwolse Theaters, www.zwolsetheaters.nl. In dat geval betaalt u via IDeal een bedrag van € 3,25 per reservering.

Thuis meekijken
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar het theater te komen, dan kunt u de lezing tijdens de avond ook volgen via live webstreaming.
Via Twitter #IPA15 kunt u uw vraag insturen, die tijdens de vragenronde behandeld wordt.

Lezing terugzien
Na elke avond verschijnt er een filmpje van de lezing op deze site zodat u de lezing ook nog terug kunt zien. Ook vindt u per avond de vragen met antwoorden die tijdens de vragenronde niet meer behandeld konden worden.

Voor wie
De lezingen zijn geschikt voor iedereen

Datum en tijd
Maandag 12 oktober 2015
19.30 uur tot circa 21.30 uur

Locatie
​De lezingen worden gehouden in de Hemminkzaal in theater Odeon aan de Blijmarkt 25 in Zwolle. Kijk voor een routebeschrijving en parkeergelegenheid op www.odeondespiegel.nl.

Contactpersoon
​U kunt bij theater Odeon terecht met vragen over plaatsbewijzen of parkeergelegenheid.
Voor alle andere vragen kunt u terecht bij de afdeling Concerncommunicatie van Isala, telefoonnummer (038) 424 75 27 of per e-mail via publieksacademie@isala.nl.