Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Landelijke Masterclass Innovatie die werkt! Businessmodellen in de Langdurende Zorg

Leerhotel Het Klooster, Amersfoort
149 Algemeen

Details evenement

09 oktober 2015
09:30 uur
Leerhotel Het Klooster, Amersfoort
Leids Congres Bureau
0715148203
355

Dat de langdurende zorg moet innoveren om betaalbaar en toegankelijk te blijven is bekend. Daarnaast zijn er ook heel veel positieve redenen voor innovatie: het kan leiden tot meer zorg op maat, meer zelfredzaamheid en meer kwaliteit van zorg en uiteindelijk van leven! Maar al te vaak blijkt het echter lastig in de dagelijkse hectiek nieuwe ideeën te ontwikkelen die structureel waarde kunnen toevoegen aan een organisatie. En is er wel zo’n idee, dan zijn er op de weg naar succesvolle implementatie tal van factoren die het slagen van de innovatie in de weg staan. Dit kan beter, maar hoe?

Tijdens deze masterclass hoort u alles over succesvolle businessmodellen en financiering en hoe u human capital in uw voordeel kunt inzetten bij innovaties. Tijdens interactieve workshops kunt u vervolgens zelf aan de slag met de methodes Lean Startup en Living Lab. Na deze masterclass weet u waarom en waar te beginnen, wat te onderzoeken, wie te betrekken en kunt u de stap maken van denken naar doen, zo nodig voor échte innovatie.