Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Medical Imaging/Radiation Oncology; Ontwikkeling en Innovatie

Hogeschool Inholland, Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem, Haarlem
259 Algemeen

Details evenement

13 oktober 2015
13:00 uur
Hogeschool Inholland, Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem, Haarlem
Master Medical Imaging/Radiation Oncology, Hogeschool Inholland Haarlem
06-21115484
Gratis toegankelijk

Op 13 oktober a.s. zullen we voor de tweede keer ons jaarlijks seminar houden. Dit jaar noemen we het 'Seminar Medical Imaging/ Radiation Oncology 2015: Ontwikkeling en Innovatie'. 
Het seminar is bedoeld voor relaties van de opleiding, geïnteresseerde medische beeldvormings- en bestralingsdeskundigen, docenten van de MBRT-opleidingen, en alumni van de masteropleiding.

Doel van het seminar is het presenteren van nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Zowel op het gebied van Medical Imaging als op het gebied van Radiation Oncology. Het volledige programma zullen we binnenkort bekend maken, maar we kunnen u wel alvast vertellen dat Sija Geers de recentelijk bepaalde visie van de NVMBR omtrent de advanced practice rollen zal toelichten, en dat Siemens een bijdrage zal leveren op het gebied van de ontwikkeling van hybride apparatuur. En natuurlijk zullen ook de afstudeerders van de masteropleiding de resultaten van hun zojuist afgeronde thesis onderzoeksproject presenteren.  

Het programma start rond 13.00 uur en zal eindigen rond 17.00 uur. De locatie van het seminar is Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem.

Deelname aan het seminar is kosteloos. Accreditatiepunten worden aangevraagd bij het Kwaliteitsregister Paramedici.
 
 Houd voor meer informatie het evenement op onze facebookpagina in de gaten: https://www.facebook.com/events/1429665344016017/, of stuur een email naar connie.tegrotenhuis@inholland.nl