Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Salves EPD event 2015

Zuiver, Utrecht
556 Algemeen

Details evenement

01 oktober 2015
12:00 uur
Zuiver, Utrecht
Salves
events@salves.nl
0411-870008
0

Het thema van deze bijeenkomst is: ‘EPD & IT projecten als hoofdpijndossier? Ken de valkuilen en voorkom ellende!’

Tussen 12.00 en 13.30 bent u van harte uitgenodigd voor een smakelijke lunch. Vanaf 13.30 uur bieden wij u in kort tijdsbestek een aantrekkelijk programma met praktijkcases over implementatie- en testtrajecten bij:
 
* RadboudUmc over de implementatie van EPIC en de Himss 7 certificering; 

 * Elkerliek ziekenhuis en MAASTRO Clinic over het testen van de implementatie van HIX van ChipSoft

Op inspirerende wijze vertellen de sprekers uit deze ziekenhuizen over de gewenste kwaliteit, de waargenomen risico’s en hoe de praktijk altijd weerbarstiger is dan vooraf aangenomen. Uiteraard hoort u ook hoe u daarop kunt anticiperen! Na deze 3 presentaties zal de slotpresentatie een interactieve sessie zijn, waarzal worden ingegaan op de risico’s van een EPD implementatie, en dus nut en noodzaak van een goede risicoanalyse. Deze zijn benoemd door de deelnemers aanhet Salves EPD event 2014 naar aanleiding van hun eigen ervaringen. Na afloop van deze interactieve sessie is er de mogelijkheid om met een hapje en een drankje na te praten.