Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Vind, verbind en versterk zorgmedewerkers door nieuwe manieren van werken

Caballero Fabriek , Den Haag
339 Algemeen

Details evenement

27 oktober 2015
14:00 uur
Caballero Fabriek , Den Haag
Winkwaves
milou@winkwaves.com
0707119119
0

Toe aan het vinden, verbinden en versterken van elkaar door werk op nieuwe manieren te organiseren? Kom dinsdagmiddag 27 oktober een unieke blik werpen op de social collaboration- en enterprise omgeving van onze klanten Air France-KLM, Spirit Jeugd & Opvoedhulp, MEE Zuid-Holland Noord, Rijksrecherche, GGZ en V&V instelling Lentis, mét onze klanten, partners en relaties op de Winkwaves Praktijkparade.

Hou je vragen, nieuwsgierigheid en enthousiasme paraat wanneer je langs de verschillende omgevingen loopt en ga het gesprek aan met community managers, eindgebruikers en beheerders.

Wij van Winkwaves helpen je deze middag op de goede weg door een route uit te stippelen op de Parade Plattegrond vol informatie, inspiratie en visie rondom de ontwikkeling van tool én mindset in de praktijk.