Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshop: Hoogwaardige en duurzame (zorg)huisvesting realiseren tegen lagere kosten via Best Value. Hoe werkt dat in de praktijk?

Utrecht, Utrecht
262 Algemeen

Details evenement

28 oktober 2015
14:00 uur
Utrecht, Utrecht
PPS Netwerk Nederland
030-303 9760
gratis

Zorginstellingen kijken steeds vaker naar de Best Value methode om de markt uit te dagen binnen een vastgesteld budget zoveel mogelijk kwaliteit te leveren voor de nieuwbouw of renovatie van huisvesting.

Op 28 oktober (14.00-17.00) organiseert PPS Netwerk Nederland i.s.m. Het NIC en Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn een workshop Best Value in Utrecht (locatie n.n.b.) waar aan de hand van het huisvestingsproject GGD Brabant Zuid-Oost alle stappen van voorbereiding t/m realisatie van dit Best Value project worden doorlopen. (Semi)-Publieke partijen kunnen zich gratis aanmelden door een email te sturen naar info@ppsnetwerk.nl