Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Beurs Domotica & Slim Wonen

t/m 19-11-2015 - Evoluon Eindhoven, Eindhoven
250 Algemeen

Details evenement

18 - 19 november 2015
10:00 uur
Evoluon Eindhoven, Eindhoven
Smart Homes
0883100400

Op 18 en 19 november 2015 organiseert Smart Homes voor de tiende keer de Beurs Domotica & Slim Wonen. Een lustrum dat vraagt om een speciale editie. Ook dit jaar opent Smart Homes de deuren van het Evoluon, een locatie die staat als een huis als het gaat om techniek en innovatie.

De Beurs Domotica & Slim Wonen is hét evenement als het gaat om slimme technologische toepassingen en diensten. Het aanbod is ook dit jaar weer enorm: producten en diensten op het gebied van communicatie, zorg en alarmering, en veiligheid.

De beurs biedt een uitgebreid programma inclusief boeiende congressen. De Smart Homes Award wordt uitgereikt aan het best gerealiseerde domoticaproject én we zetten  de meest inspirerende stand in de spotlights.