Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Comfort verbeteren en verduurzamen: Gebruik comfort als business-case booster, mobiliseer zo verborgen potentieel en creëer extra winst!

VU Amsterdam, VU Amsterdam
142 Algemeen

Details evenement

05 november 2015
14:00 uur
VU Amsterdam, VU Amsterdam
ESCoNetwerk.nl
030-3039761
Gratis voor de doelgroep van (private & publieke) opdrachtgevers en opdrachtnemers

Klik hier voor meer informatie & het programma

De 'Bijvangst' van verduurzaming blijkt een flinke veelvoud aan de gerealiseerde energiebesparingen in verduurzamingsprojecten. Energiebesparing alleen technisch insteken is een daarom dus gemiste kans. Er kunnen namelijk ook aanzienlijke winsten gegenereerd worden op andere terreinen, waarbij het energiekostenvoordeel nagenoeg in het niet valt. Een duurzamer en comfortabeler gebouw:

* levert een aanzienlijk gezonder en prettiger binnenklimaat op;
* zorgt dat (arbeids-, leer-, etc.) productiviteit toeneemt en ziekteverzuim daalt;
* stijgt flink in vastgoedwaarde;
* heeft tevreden eindgebruikers en is beter verhuurbaar en verkoopbaar.

ESCoNetwerk.nl organiseert op 5 november 2015 (van 14.00 - 17.00 uur) in de VU Amsterdam een seminar voor opdrachtgevers die hun vastgoed moeten verduurzamen en aantrekkelijk willen maken voor verhuur of verkoop.

We gaan in op het mobiliseren van ‘verborgen potentieel’ en de ‘extra winsten’ naast energiebesparing. Het gaat over de volledige meerwaarde van verduurzaming en het vastleggen van garantieafspraken op het gebied van comfort

Na afloop van dit seminar weet u hoe u verborgen potentieel in uw verduurzamingsproject kunt mobiliseren. U begrijpt de meerwaarde die u kunt realiseren voor uw organisatie en welke stappen te nemen om het maximale uit uw vastgoed te halen.

Klik hier voor meer informatie & het programma