Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Planning & Control van de toekomst

t/m 26-11-2015 - Oudlaan 4, Utrecht
151 Algemeen

Details evenement

19 - 26 november 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Acdemy
026-3830565
875

Marktwerking in de ziekenhuiswereld uit zich in de onderhandelingen met zorgverzekeraars en in de relatie met externe partijen. Gemaakte afspraken worden vertaald naar de interne organisatie en vervolgens moet men hierop sturen. De afdeling P&C vervult een steeds belangrijkere rol.

Een rol die ook andere competenties vraagt: ‘strong controllership’. Wat betekenen deze ontwikkelingen? De focus van planning & control verschuift
van achteraf verantwoorden naar proactief sturen door management en medisch specialisten tijdig en gericht te adviseren. Naast inzicht in schadelastontwikkeling, contracten en portfoliomanagement heeft u nu ook andere vaardigheden nodig: communicatie- en adviesvaardigheden. Hoe gaat u met de informatie naar een afdeling? Wat communiceert u dan? Hoe zorgt u ervoor dat men wat doet met uw advies? Daarover gaat deze nieuwe training.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: https://www.qacademy.nl/opleidingen/open-trainingen/planning-control-van-de-toekomst