Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Reputatie Spreekuur

t/m 28-04-2025 - MediaMaze Amsterdam, Amsterdam
740 Algemeen

Details evenement

09 november 2015 - 28 april 2025
10:00 uur
MediaMaze Amsterdam, Amsterdam
MediaMaze
info@mediamaze.nl
+31202215827
0

Over zorginstellingen en haar bestuurders wordt veel geschreven. Het is niet meer dan logisch dat deze instellingen, gezien hun belangrijke maatschappelijke functie, onder een vegrootglas liggen bij de media.

Niet alle berichtgeving is positief, dat is logisch en noodzakelijk. Wanneer incidenten die veel media-aandacht gehad hebben jaren later nog steeds de zoekresultaten domineren (terwijl de problemen reeds opgelost zijn) voor de naam van de instelling, kan het tijd zijn om te kijken hoe je als instelling je boodschap en kernwaarden online beter kan uitdragen.

Tijdens het reputatiespreekuur kunnen instellingen kosteloos terecht met vragen over hun online reputatie en kijken we hoe we kunnen komen tot een juiste afspiegeling van de instelling in de zoekresultaten.