Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshop Van strategisch opleidingsplan tot concreet lesprogramma

Oudlaan 4, Utrecht
117 Algemeen

Details evenement

17 november 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
informatie@academy.nl
026-3830565
195

De kwaliteit van zorg wordt bepaald door de kwaliteit van uw medewerkers. De complexer wordende zorg vraagt veel van uw medewerkers. Continu investeren in hun ontwikkeling is noodzakelijk. De subsidieregeling ‘Kwaliteitsimpuls personeel ziekenhuiszorg’ van het ministerie van VWS biedt financiële ondersteuning hierbij.

U heeft een strategisch opleidingsplan, opgesteld op basis van de ambitie van uw organisatie? Maar hoe gaat u hier nu concreet mee aan de slag? Hoe creëert u samenhang tussen de thema’s en formuleert u leerdoelen? Hoe richt u bijvoorbeeld een Management Development programma in? Kortom, hoe vertaalt u de opleidingsambitie van uw organisatie naar een inhoudelijk lesprogramma.

Q-Academy organiseert de workshop Van strategisch opleidingsplan tot concreet lesprogramma waarin we u stap voor stap meenemen in de inhoudelijke operationalisering.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: https://www.qacademy.nl/opleidingen/open-trainingen/workshop-%E2%80%98van-strategisch-opleidingsplan-tot-concreet-lesprogramma%E2%80%99