Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

vijftiende nationale Congres Spoedzorg

Achmea Conference Centre, Zeist
198 Algemeen

Details evenement

25 november 2015
08:30 uur
Achmea Conference Centre, Zeist
Julius Academy
088 75 692 55
295

Het vijftiende nationale Spoedzorg Congres, 25 november 2015

Ook dit jaar kent het spoedzorgcongres weer een gevarieerd programma met actuele en interessante thema’s uit de acute en opgeschaalde zorg. Voor de (complexe) spoedzorg is 2015 een belangrijk jaar. Dit vanwege de behoefte aan kwaliteitsnormen voor de diagnosegroepen, maar ook voor de spoedzorg als geheel. Tijdens het congres wordt eveneens aandacht besteed aan het belang de visie vanuit triage steeds meer vanuit het patiënten perspectief te bekijken. De betekenis van systematische triage in de keten van de acute zorg is een van de belangrijke onderwerpen. Daarnaast biedt het congres zicht op de laatste ontwikkelingen op het gebied van crisisbeheersing. Het ochtendprogramma is gevuld met plenaire presentaties en in het middagprogramma kunt u twee van de negen aangeboden deelsessies volgen. Ideeën voor een powerpitch presentatie kunnen weer ingestuurd worden, 4 hiervan worden plenair gepresenteerd tijdens het congres.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de website: www.juliusacademy.nl