Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Kwetsbare Ouderen in het Ziekenhuis

Aristo Amsterdam, Amsterdam
239 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie, Zorgvisie Academy

Details evenement

08 december 2015
10:00 uur
Aristo Amsterdam, Amsterdam
Leids Congres Bureau
071-5148203
€ 370 met kortingsmogelijkheden
4e Landelijke studiedag Kwetsbare Ouderen in het Ziekenhuis

8 december 2015

Veel ouderen functioneren na een ziekenhuisopname minder goed dan ervoor. Een ziekenhuisopname is voor ouderen daarom risicovol. Het is dan ook belangrijk dat ziekenhuizen inspelen op de behoeften van deze oudere patiënten ter preventie van (extra) functieverlies.  Een belangrijke factor hierbij is continuïteit van zorg.  Uit onderzoek van de IGZ blijkt dat de overdracht na een ziekenhuisopname niet voldoende is en verbetering behoeft. Maar ook binnen het ziekenhuis spelen zaken als kwaliteit, bejegening en samenwerking een belangrijke rol bij het tegengaan van functieverlies van kwetsbare ouderen.

Na deze studiedag bent u helemaal op de hoogte van de laatste stand van zaken en van goede initiatieven om kwetsbare ouderen in het ziekenhuis de best mogelijke zorg te leveren.

Doelgroep
Klinisch geriaters, internisten-ouderengeneeskunde en andere medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundigen en management in de ouderen- en ziekenhuiszorg, beleidsmakers en toezichthouders kwaliteit en veiligheid

Datum en locatie
Dinsdag 8 december 2015 in Aristo Amsterdam.

Kosten*
De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 370,00 p.p.

Kortingen*
Vroegboekkorting: bij aanmelding vóór 1 oktober ontvangt u € 25,00 korting en bedragen de kosten € 345,00 p.p.

Collegakorting: € 50,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 1 oktober € 295,00, daarna € 320,00.

 * Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd bij ABAN (o.a. medisch specialisten, huisartsen), NAPA (physician assistants) en Verpleegkundig Specialisten Register. Houd onze website in de gaten voor informatie over toekenning van punten.


Link
http://www.leidscongresbureau.nl/congres/KOZ_2015