Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Niet denken maar doen? Over onderzoek naar- en implementatie van e-mental health

Media Plaza, Croeselaan 6, Utrecht
123 Algemeen

Details evenement

10 december 2015
11:30 uur
Media Plaza, Croeselaan 6, Utrecht
Arq Academy en Inpreze
academy@arq.org
06-16131675
Gratis

Op donderdag 10 december vindt het Inpreze congres 'Niet denken, maar doen?
Over onderzoek naar en implementatie van e-mental health' plaats. 
 
Onderzoek en implementatie zullen de komende tijd de meest belangrijke thema’s worden in het domein van e-mental health. Op het eindcongres INPREZE komen deze twee zaken uitgebreid aan bod. Wat is het belang van goed onderzoek voor brede afname van producten? Waarom worden veel geteste producten weinig gebruikt? Hoe kunnen we zorgen dat onderzoek en implementatie dichter tegen elkaar aan gaan zitten? Zijn daar ook andere vormen van onderzoek voor nodig?

Met ondere andere: Heleen Riper (hoogleraar VU), Pier Prins (hoogleraar UvA), Marten Blankensteijn (oprichter Blendle) en Bas Haring (Universiteit Leiden, BNN). Zie ook het programma voor een uitgebreide omschrijving van alle presentaties en parallelsessies.