Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Treasurycongres 2015 - gezondheidszorg

Amsterdam
244 Algemeen

Details evenement

11 december 2015
10:00 uur
Amsterdam
the Academy (PwC)
0887928670
450

‘Financiering in de zorg in 2020’
De zorg verandert en ook de financiering in de zorg krijgt met grote wijzigingen te maken. Van u als treasurer wordt niet alleen verwacht dat u de ontwikkelingen volgt, maar op het gebied van financiering het voortouw neemt en uw organisatie voorbereidt op de gevolgen van de wijzigingen.

Een veelheid aan uiteenlopende trends is zich aan het voltrekken. Hoe veranderen deze (mega)trends ons maatschappelijke, economische en technologische landschap? Deze belangrijke ontwikkelingen zullen ook van grote invloed zijn op de zorg en de mogelijkheden en beperkingen in de financiering van de zorg. Dit roept vragen op als:

Wat zijn de megatrends eigenlijk? En hoe beïnvloeden zij de zorgsector?
Hoe ziet de infrastructuur van de zorg er in 2020 uit?
Wat zijn de visies en mogelijkheden van alternatieve financiering?
Wat is de visie op de bouw van vastgoed wetend dat de zorg zo in beweging is?
the Academy van PwC organiseert op vrijdag 11 december 2015 een uniek congres over de toekomst van financiering van de zorg. Aansprekende gasten en trainers uit de zorgbranche en het vakgebied nemen u mee in de ontwikkelingen, beantwoorden uw vragen en geven u handvatten om zaken aan te pakken en anders te doen. Naast het beantwoorden van bovengenoemde vragen bespreken we de demografische ontwikkelingen tot 2020, het belang van vastgoed de keuzes daarin en de technologische ontwikkelingen in de zorg.

Voor wie?
Dit congres is een must voor financiële specialisten en treasurers van (topklinische) ziekenhuizen en zorginstellingen die verder willen kijken dan 2016. Ook geïnteresseerde treasurers en financials van aanverwante branches zijn welkom.

Sprekers
Jan Willem Velthuijsen (Chief economist officer van PwC)
Andre Vermeulen (Rabobank)
Patrick Basker (Arcadis)
Martijn Mouwen (PwC)