Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshopdag "Resultaatgericht Intern auditeren" en "Verbeteren en borgen"

Utrecht, Oudlaan 4, Utrecht
260 Algemeen

Details evenement

01 december 2015
09:00 uur
Utrecht, Oudlaan 4, Utrecht
Perspekt
0302739458
€250 inclusief lunch

Perspekt organiseert opnieuw de welbekende workshopdag met de workshops 'Resultaatgericht intern auditeren' en 'Verbeteren en borgen'. In één dag krijgen deelnemers op beide terreinen praktische methodieken aangereikt. Ook wordt intensief geoefend vanuit de eigen praktijkervaring. De workshops vinden plaats op dinsdag 1 december in Utrecht.

Voor wie?

De workshopdag is bedoeld voor medewerkers met een eigen verantwoordelijkheid in kwaliteitszorg. Dat kunnen medewerkers van de werkvloer zijn maar ook staf- of opleidingsfunctionarissen. De deelnemers maken kennis met de methodiek en/ of kunnen bestaande kennis en vaardigheden opfrissen. Het maximum aantal deelnemers is 12.

De workshops

'Resultaatgericht Intern Auditeren (RIA)' op dinsdagochtend 1 december (9.00 - 12.00 uur). In de RIA- workshop presenteert Perspekt de RIAmethodiek waarmee interne audits op een resultaatgerichte wijze kunnen worden uitgevoerd. Hierbij staan niet de processen of procedures centraal maar kijken medewerkers of en in welke mate prestaties zijn gerealiseerd op basis van de aanwezige uitkomsten.
'Verbeteren en borgen' op dinsdagmiddag 1 december (13.00 - 16.00 uur). In deze workshop reikt Perspekt een methodiek aan waarmee medewerkers zelf op basis van uitkomsten aan de slag kunnen met plannen en uitvoeren van verbeter- en borgingsacties.
Voor de workshops wordt een keuze gemaakt uit onderdelen van de gelijknamige trainingen.

Praktische informatie

Kosten: € 150,- per deelnemer per workshop (inclusief lunch). Deelnemers aan zowel het ochtend- als het middagprogramma krijgen korting. Zij betalen €250,- (inclusief lunch).

Tijden:  
ochtendprogramma (RIA): 9.00 – 12.00 uur
middagprogramma (Verbeteren en borgen): 13.00 – 16.00 uur