Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

COPD Ketenzorg

UMC Utrecht, Utrecht
429 Algemeen

Details evenement

12 februari 2015
08:30 uur
UMC Utrecht, Utrecht
Julius Academy
088-7569257
190

Samen sterk voor COPD
Op veel verschillende manieren trachten professionals, managers, projectleiders, patiëntenorganisaties en zorgverzekeraars de zorg voor COPD patiënten te optimaliseren. Op 12 februari 2015 vindt uitwisseling plaats over onderzoeksresultaten, innovatieve projecten en ervaringen met bestaande en voorgenomen beleidsmaatregelen. We brengen u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in COPD ketenzorg van de laatste twaalf maanden.

Ook dit jaar vertrouwen wij erop u een mooi programma aan te kunnen bieden met lezingen van gewaardeerde binnen- en buitenlandse sprekers. Bent u geïnteresseerd in wat er speelt op het terrein van de ketenzorg voor COPD patiënten? Schrijf u in en neem kennis van de ontwikkelingen en goede voorbeelden.