Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Isala Publieksacademie: verhalen over 1.001 microben

Schouwburg Odeon, Blijmarkt 25, Zwolle
114 Algemeen

Details evenement

09 februari 2015
19:00 uur
Schouwburg Odeon, Blijmarkt 25, Zwolle
Isala
038-4247572
gratis

We dragen er miljoenen bij ons en toch zijn ze zo onzichtbaar: micro-organismen. Denk maar aan bacteriën, schimmels en virussen. Te klein om met het blote oog te zien, maar overal aanwezig. Thuis, op reis, en in het ziekenhuis. Hoe klein ook, ze spelen een grote rol bij onze gezondheid. In positieve zin, maar je kunt er ook behoorlijk last van hebben. Welke invloed heb je daar zelf op? Hoe ga je er thuis mee om? En wat betekent dit voor je behandeling in een ziekenhuis? Meer hierover in de Publieksacademie op maandag 9 februari.