Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Expeditie Begonia, op zoek naar meer variaties in wonen en zorg

De Rijtuigenloods, Amersfoort
228 Algemeen

Details evenement

24 maart 2015
09:30 uur
De Rijtuigenloods, Amersfoort
Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg
redactie@kcwz.nl
0302739750

Op zoek naar nieuwe woonvariaties?
Kom op 24 maart naar het congres ‘Expeditie Begonia'!

Langer thuis wonen van ouderen en mensen met een beperking of GGZ-problematiek vraagt om meer variatie in woonvormen. Hoe spelen professionals in wonen en zorg hierop in? Waar is behoefte aan? Welke innovatieve woonvormen zijn er al? Ontdek het zelf en ga op dinsdag 24 maart mee op reis met het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg!

Tijdens het congres maakt u kennis met de meest uiteenlopende woonvariaties, van Thuishuis tot kangoeroewoning en van Bruishuis tot woonzorgcampus. Maak kennis met sleutelfiguren van nieuwe concepten, ga zelf aan de slag met het ontwerpen van een geschikte woonvorm en laat u inspireren door de woonverhalen van anderen.

Enkele sprekers:

Martin van Rijn
Liane den Haan
George de Kam
Guus van Montfort
Frank du Mosch
Marc Calon
Vincent Bijlo