Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Gebruikerstraining Casemix Kompas 2015

Oudlaan 4, Utrecht
176 Algemeen

Details evenement

05 maart 2015
13:00 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
275

De Casemix productensuite ondersteunt u optimaal in het Planning & Controlproces. Hierdoor kunt u vroegtijdig bijsturen en ligt er een gedegen basis voor de begroting 2015. Dit betekent echter wel dat de functionaliteiten bekend moeten zijn en de informatie op de juiste manier geïnterpreteerd moet worden!

Om u te helpen bij de interpretatie en het gebruik van de Casemix productensuite organiseert Q-Academy de training ‘Kompas 2015’. Deze middag gaan we in op huidige en nieuwe functionaliteiten in Kompas 2015, met de nadruk op hoe u deze in kunt zetten om daadwerkelijk te monitoren en te sturen. Tijdens deze training komt ook het ziekenhuis specifiek inrichten van Kompas 2015 aan bod, zodat u de functionaliteiten optimaal in kunt zetten.

De training is zeer praktijkgericht en interactief van aard.

Investering: voor klanten die ook in 2015 de productensuite van Casemix gebruiken, is de training voor één deelnemer gratis. Anders betaalt u € 275,- per persoon, inclusief lesmateriaal. Q-Academy is vrijgesteld van btw.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/gebruikerstraining-casemix-kompas-2014/pagina/2.html