Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Hét evenement voor de Zorgsector

Vlasmarkt 1b, Rotterdam
261 Algemeen

Details evenement

05 maart 2015
15:00 uur
Vlasmarkt 1b, Rotterdam
BAS Nederland
010-4535905
Gratis

Hét evenement voor de Zorgsector

We nodigen u graag uit om op 5 maart 2015 deel te nemen aan het evenement voor de Zorgsector.

Uw organisatie nóg beter maken
We nodigen u graag uit om op 5 maart 2015 deel te nemen aan het evenement voor de Zorgsector. Gedurende dit evenement staat de weg naar energieneutraliteit van gebouwen in de zorg centraal. We zullen u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden om uw zorginstelling te verduurzamen. Tevens is er een spreker uit uw sector die u vertelt hoe hij in 2 jaar tijd 25% op zijn energieverbruik heeft bespaard. We delen graag zijn inzicht met u hoe hij met interne gedragsverandering, bewustwording en technische maatregelen deze energiebesparing heeft behaald.

Concreet
Behaalde energiebesparingen van 13% door gedragsverandering of meer dan 25% met technische maatregelen zijn cases die we graag met u delen.

Toepassing op uw organisatie
Benieuwd hoe u een “verduurzamer” kunt worden voor uw organisatie? Laat u inspireren en adviseren door BAS Nederland. We sluiten de middag af met een informele borrel waar u persoonlijk advies kunt ontvangen van de BAS-ers voor het verduurzamen van uw organisatie. Tevens is er uiteraard de mogelijkheid om te netwerken met andere gasten uit de zorgsector.

Bent u erbij?
Als social enterprise stelt BAS Nederland (locatie host) maatschappelijk belang boven financieel belang. Aan dit evenement zijn daarom geen kosten verbonden.

Graag aanmelden via: http://basnederland.nl/evenement-zorgsector/