Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Werken als AO- of IC-medewerker

Oudlaan 4, Utrecht
284 Algemeen

Details evenement

24 maart 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
540

Correct declareren is de afgelopen tijd veel in het nieuws. De NZa spreekt bestuurders van zorginstellingen en medisch specialisten hierop aan. Wat betekent dit voor de administratieve organisatie en interne controle?

Intern wilt u uw bedrijfsvoering goed op orde hebben. Inmiddels weet u dat de gevolgen van de invoering van prestatiebekostiging (DOT/DBC/ZZP) voor uw organisatie groot kunnen zijn. Maar waar zitten de risico’s? Hoe zorgt u dat uw processen goed zijn ingericht en uw (bron)registratie op orde is? En op welke wijze controleert u of u correct declareert? Wat zijn de financiële risico’s en gevolgen voor uw organisatie en hoe houdt u deze beheersbaar?

Voor instellingen is het dus van groot belang goed opgeleide AO- en IC-experts te hebben!
Q-Academy organiseert in samenwerking met de NVMA de training ‘Werken als AO- of IC-medewerker’. In deze training staan de taken rondom het inrichten van de administratieve organisatie en het uitvoeren van een goede interne controle centraal. Hiermee bent u in staat om uw functie als AO- of IC-medewerker goed te vervullen. Deze ééndaagse training bestaat uit de onderdelen: administratieve organisatie, interne controlefunctie en interne controlemiddelen en het vergroten van uw vaardigheden.

Een middel om uw interne controle te verrijken en procesgericht te controleren (in plaats van resultaatgericht) is het uitvoeren van een auditgesprek. Q-Academy organiseert hiervoor een aparte training; “AO/IC audits”.

Na afloop van de training weet u:
Wat de recente ontwikkelingen zijn die invloed hebben op AO/IC.
Waaruit een goede, efficiënte en effectieve AO/IC bestaat.
De rol en functie van de AO- en IC-medewerker.
Hoe u komt tot de ideale controlemix.
Wat een steekproef en een interne audit is.
Wat u minimaal op orde moet hebben.
Hoe u zelfstandig een praktische AO/IC-procedure maakt.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/werken-als-aoic-medewerker/pagina/3.html