Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Conferentie Gezondheidszorg 2015

Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
304 Algemeen, Zorgvisie Academy

Details evenement

21 april 2015
09:00 uur
Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
Nyenrode Business Universiteit
health@nyenrode.nl
0346-291291
Gratis

Op 21 april 2015 organiseert Nyenrode Business Universiteit de Conferentie Gezondheidszorg 2015: Verandering door innovatie en ondernemerschap. Het is de eerste editie van een jaarlijks evenement waarin Nyenrode als kennispartner vorm en richting wil geven aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg.

Gezondheidszorginstellingen worden door privatisering en wijzigingen in financieringssystemen gedwongen hun werkwijze en positie in het maatschappelijke veld aan te passen. Om deze veranderingen te faciliteren is innovatie en ondernemerschap nodig. Met ruime expertise op het gebied van publiek-private samenwerking en academische business-kennis zet Nyenrode zich graag in om deze ontwikkeling in de gezondheidszorg te ondersteunen.

Wilt u samen met Nyenrode de volgende stappen zetten voor de gezondheidszorg van de toekomst? Meld u zich dan geheel kosteloos aan via health@nyenrode.nl.

Let op het aantal plaatsen is beperkt. Wij streven naar een grote diversiteit van deelnemers werkzaam in de cure & care.