Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Studiedag Samenwerking in de Oncologische Zorg

NH Amersfoort, Amersfoort
197 Algemeen

Details evenement

14 april 2015
09:30 uur
NH Amersfoort, Amersfoort
Leids Congres Bureau
355 euro. Er zijn verschillende kortingsregelingen van toepassing

 

LANDELIJKE STUDIEDAG 'SAMENWERKING IN DE ONCOLOGISCHE ZORG'
14 april 2015 - NH Amersfoort

Achtergrond
De organisatie van de oncologische zorg is aan grote veranderingen onderhevig. Het aantal kankerpatiënten neemt toe en behandelingen worden complexer en individueler van aard. Het veld staat voor de uitdaging om uitstekende zorg op maat te kunnen (blijven) bieden op de juiste plaats. Om dit te kunnen organiseren is er intensieve samenwerking nodig tussen ziekenhuizen, zorgverzekeraars en andere ketenpartners.
Op deze actuele studiedag komen de ontwikkelingen in het oncologische zorglandschap aan bod en hoort u wat financiële en juridische kaders zijn bij het aangaan van samenwerkingen. In de middag staan er praktijkvoorbeelden op het programma van zorgconcentratie, specialisatie en regionale netwerkverbanden.

Doelgroep
Medisch specialisten, bestuurders, adviseurs, verzekeraars en andere betrokkenen bij de organisatie van oncologische zorg.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd voor huisartsen, medisch specialisten en verpleegkundigen. Bel ons of kijk op onze website voor informatie over toekenning van punten.