Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Informatiemarkt Het Centrum Ontwikkeling en Educatie

Het Centrum Ontwikkeling en Educatie, Van Ewijcklaan 6, 7741 VX Coevorden
196 Algemeen

Details evenement

27 mei 2015
14:00 uur
Het Centrum Ontwikkeling en Educatie, Van Ewijcklaan 6, 7741 VX Coevorden
Het Centrum Ontwikkeling en Educatie
gratis!

Op 27 mei organiseert Het Centrum Ontwikkeling en Educatie een gratis informatiemarkt voor kinderen, jongeren, ouders en onderwijs- en zorgprofessionals op het gebied van onderwijs, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Volg één van de workshops of activiteiten en maak kennis met de vele mogelijkheden! Bekijk de website (http://www.ontwikkelingeneducatie.nl) of check de facebookpagina voor meer informatie over de deelnemers, workshops en lezingen.