Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Alzheimer The Future of Brain Health

Beurs van Berlage, Amsterdam
490 Algemeen

Details evenement

05 juni 2015
09:00 uur
Beurs van Berlage, Amsterdam
Fred Foundation, Alzheimer Nederland, BeBright
06 46 18 74 53 (Martine d'Hooghe)
€ 195,- (met promocode BRAIN0506)

On-hollands Alzheimer symposium
Beleef een andere kijk op Alzheimer en brain health


Op 5 juni is een zeldzame combinatie van keynote sprekers in Amsterdam bijeen om hun baanbrekende inzichten over de ziekte van Alzheimer met u te delen.

Het belooft een on-Hollands symposium te worden met wereldberoemde sprekers. Rudolph Tanzi is professor neurologie aan Harvard en vooraanstaand Alzheimer onderzoeker. Tanzi is dit jaar als Alzheimer pionier door Time Magazine in de lijst van 100 meest invloedrijke mensen ter wereld opgenomen. Hij was ook de hoofdconsultant voor het boek 'Still Alice', waarvan de verfilming op dit moment in de Nederlandse bioscopen te zien is. Deepak Chopra is een van de wereldleiders op het gebied van mind-body medicine en internationaal bestselling auteur. Chopra en Tanzi schreven samen het boek 'Superbrein'. Philip Scheltens is directeur van het VUmc Alzheimercentrum en initiatiefnemer van het Deltaplan Dementie.

Naast deze keynote sprekers maakt een select panel (met o.a. Machteld Huber en Jannette Spiering) de vertaalslag van innovatieve benaderingen van de ziekte van Alzheimer naar de Nederlandse praktijk. En staatssecretaris Martin van Rijn geeft zijn visie op integrative care. Bekijk hier alle sprekers.

Schrijf u nu in voor dit bijzondere symposium met promocode BRAIN0506 (€ 195,-) via de website http://www.alzheimersymposium.org.

Ga mee de diepte in, langs state-of-the-art onderzoek en maak kennis met baanbrekende en hoopvolle inzichten.

Wij zien ernaar uit u op 5 juni in de Beurs van Berlage te begroeten.

Hartelijke groet,

Fred Matser (initiatiefnemer en sponsor)
BeBright
Alzheimer Nederland


Waarom dit symposium
1 op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie. In 2055 zijn er 690.000 mensen met dementie in Nederland (prognose Alzheimer Nederland). Innovatieve benaderingen voor de ziekte van Alzheimer zijn noodzakelijk. Het Alzheimer Symposium 'The Future of Brain Health' biedt u een zienswijze met meerdere lagen over de oorzaak en aanpak van de ziekte van Alzheimer.