Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Inholland HBO-V Event

OZW-gebouw, Amsterdam, Boelelaan 1109, Amsterdam
355 Algemeen

Details evenement

16 juni 2015
10:00 uur
OZW-gebouw, Amsterdam, Boelelaan 1109, Amsterdam
Hogeschool Inholland
06-21115484
€50,-

Op 16 juni 2015 zal hogeschool Inholland speciaal voor HBO-opgeleide verpleegkundigen het Inholland HBO-V event 2015 organiseren. 

Veranderingen in de zorg en in de samenleving zorgen ervoor dat ook verpleegkundigen zich moeten blijven ontwikkelen, en dat bij- en nascholing geen overbodige luxe is. Het nieuwe beroeps- en opleidingsprofiel is hier een goed voorbeeld van.
Als hogeschool nodigen we daarom graag de alumni van de HBO-V van Inholland, maar ook van andere hogescholen, uit voor ons HBO-V event 2015!

Programma

Van 9.30 uur tot 10.00 uur is de ontvangst met koffie en thee.

Het officiële programma start om 10.00 uur met een tweetal presentaties. Regula van Graas zal het nieuwe beroeps- en opleidingsprofiel toelichten, en ook Robbert Gobbens van het lectoraat multimorbiditeit zal een presentatie verzorgen.

Omdat iedereen andere behoeften en interesses heeft, bieden we na de centrale presentaties drie rondes met keuzeworkshops aan. De keuzemogelijkheden hierin zullen zeer afwisselend zijn: variërend van zorg en ICT tot klinisch redeneren, en van welzijn tot ondernemerschap.

Tussen de middag is er tijd voor een lunch, waarbij ook de opleidingenmarkt kan worden bezocht. Na afloop van het middagprogramma, rond 15.30 uur, staat er een hapje en een drankje klaar en is er tijd om met elkaar en met sprekers en docenten na te praten over de dag.

Nieuws en updates over het programma worden geplaatst op de facebookpagina van de HBO-V: www.facebook.com/InhollandVerpleegkunde

Overige informatie

Locatie: De Boelelaan 1109, 1081 HV Amsterdam
Kosten: €50,-
Na uw aanmelding ontvangt u een mail over de keuzeworkshops en betaling.
Accreditatie wordt aangevraagd.

Aanmelden
www.inholland.nl/Opleidingen/Masteropleidingen/Evenementen+algemeen/hbovevent