Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Masterclass Anna Verwaal: Conceptie, Zwangerschap en de Geboorte, hoe beïnvloedt dit ons leven?

Van der Valk Hotel Stein-Urmond, Mauritslaan 65, Urmond
374 Algemeen

Details evenement

10 juni 2015
19:00 uur
Van der Valk Hotel Stein-Urmond, Mauritslaan 65, Urmond
Familie Focus
info@familie-focus.nl
06-14420234
30,00

Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat de conceptie, zwangerschap en de geboorte een diepe imprint vormt die grote invloed heeft op alle relaties in ons leven. Niet alleen de relatie met familieleden en vrienden maar ook onze gezondheid, ons werk en dagelijks leven word door deze vroege verbale, emotionele en somatische imprint bepaald. Meestal zijn we ons hier totaal niet van bewust.

Tijdens deze Masterclass zal met behulp van geboorte fotografie en de laatste bevindingen in de pre,- en perinatale psychologie duidelijk gemaakt worden hoe deze imprints, angsten of trauma’s zijn ontstaan en onszelf, onze kinderen, studenten of patiënten nog steeds beïnvloeden.

Klik hier voor meer informatie over deze Masterclass en de spreekster Anna Verwaal.

Therapeuten, professionals in het onderwijs en de geboorte zorg, (aanstaande) ouders en iedereen die meer wil weten over het herkennen, voorkomen en helen van conceptie en geboorte patronen en trauma zijn van harte uitgenodigd!