Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Rubicon In(ter)Actie dag

RICK, Beekstraat 27, Weert
240 Algemeen

Details evenement

03 juni 2015
14:30 uur
RICK, Beekstraat 27, Weert
Rubicon jeugdzorg
0475588400
GRATIS

Innovatie en Co-creatie!

Voor het derde jaar op rij organiseert Rubicon de Rubicon In(ter)actie dag. Het thema van dit jaar is 'Innovatie en Co-creatie'. De transitie is in volle gang. Het zijn turbulente tijden die vragen om samenwerken, vernieuwende ideeën en creatieve oplossingen.

U bent van harte uitgenodigd op woensdag 3 juni tussen 14.30 en 20.00 uur om kennis te maken. Er staat u een verrassende, centrale activiteit te wachten waarmee Rubicon wil laten zien wat out-of-the-box denken voor de jongeren betekent. U bent welkom op elk willekeurig tijdstip en kunt zo lang of kort blijven als u wilt!