Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Trends in Business en IT

t/m 16-06-2015 - Amersfoort
254 Algemeen

Details evenement

02 - 16 juni 2015
09:00 uur
Amersfoort
International Management Forum (IMF)
info@imf-online.com
+31 (0)40 246 02 20
€3.480,- (ex. BTW)


Dé IT-trend training van het jaar voor zowel IT als business managers!
In deze training wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen in uw vakgebied. U leert de toegevoegde waarde kennen van IT ontwikkelingen als Agile, Scrum, IT Sourcing, Lean Change, Design Thinking, Business Model Innovation (Canvassing), Business IT Alignment, User Generated Content, Social Media, Hybrid Cloud & IT, Personal Cloud, Mobile Device, Internet of Everything, DevOps, Continuous Delivery, Big Data, 3D Printing en vele andere Business en IT trends.

Welke Business en IT trends zijn cruciaal voor uw organisatie en waarom?
In deze actuele 5-daagse training leert u welke IT-ontwikkelingen waarde kunnen toevoegen aan uw (IT-)organisatie. U doorloopt cases uit andere organisaties die laten zien hoe u met behulp van een slimme inzet van een IT-trend meerwaarde realiseert voor uw business. Uw docenten zijn allen verbonden aan top IT-adviesbureaus. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van gastsprekers uit toonaangevende bedrijven en instellingen.

Trends in Business en IT – inhoud training

U wordt onder meer getraind in de theorie en praktijk van Business Modellen en hoe u deze kunt evalueren, verbeteren en innoveren. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de techniek Business Model Canvassing.
Het vakgebied Business Information Management wordt verder uitgediept. De docenten laten u zien hoe u de relatie met klanten zodanig kunt opzetten en verbeteren, dat er ook daadwerkelijk business resultaten ontstaan.
Agility is een denkmodel om processen te stroomlijnen waarbij het accent ligt op waardecreatie. Via technieken als Scrum leiden de Agile principes in de wereld van software development tot spectaculaire, aantoonbare prestatieverbeteringen. Een interessante trend is de introductie van Agility in andere processen zoals IT beheer en informatiemanagement. U wordt bijgepraat over hoe Agile de wereld van IT op zijn kop zet en waarom de klanten van IT hier zo enthousiast over zijn.
Lean Change is een methode die het beste van traditioneel verandermanagement combineert met de inzichten uit innovatie, Agile, Design Thinking en ondernemerschap. Tijdens de training doorloopt u de vier fasen van Lean Change. Per fase worden relevante technieken behandeld en wordt een verdieping op de theorie gegeven.
De samenwerking tussen Business en IT en de fundamentele impact die deze versmelting heeft op uw werk wordt uitgebreid besproken.
De sourcingmarkt anno 2014/2015 wordt besproken. Welke soorten leveranciers zijn interessant voor u? Hoe kunt u innovaties en verbeteringen realiseren in een bestaand contract? Wat is de impact van cloudoplossingen op het vakgebied sourcing? Alle vragen en antwoorden in het kader van een heroriëntatie van uw sourcingstrategie zullen aan bod komen.
Slim gebruik maken van Big Data neemt momenteel een enorme vlucht en gaat elke industrie raken. Het ultieme zakelijke doel van Big Data is om gerichte, gepersonaliseerde en gelokaliseerde diensten of producten te leveren. Big Data is een thema dat niemand mag ontgaan en kan dan ook niet ontbreken in deze trends training.
Daarnaast worden tal van andere IT trends besproken die van strategisch belang kunnen zijn voor uw (IT-)organisatie. Hierbij is het belangrijk dat u een bewuste keuze maakt welke ontwikkelingen een bijdrage leveren in het realiseren van de businessdoelstellingen van úw (IT-)organisatie.


Trends in Business en IT – doelgroep
Deze actuele training is van belang voor beslissers en beïnvloeders binnen IT, maar ook voor managers/medewerkers die een business rol vervullen met een directe link naar IT. Qua functionarissen denken wij o.a. aan IT managers, informatiemanagers, IT-adviseurs/consultants, hoofden automatisering, service managers, projectleiders, team managers, business managers, proces managers en I&A managers.

Trends in Business en IT training – voorkennis
U heeft geen specifieke voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze actuele training.

Trends in Business en IT – niveau van de training
De lesstof van de training Trends in Business en IT wordt behandeld op HBO(+) niveau.

Trends in Business en IT – aantal deelnemers
Gezien het intensieve karakter van deze training is het aantal deelnemers beperkt.

Trends in Business en IT - studiemateriaal
Elke deelnemer aan de Trends in Business en IT training ontvangt digitaal lesmateriaal met daarbij artikelen en whitepapers. Daarnaast wordt het boek: "The New Oil: Using Innovative Business Models to turn Data Into Profit" verstrekt.