Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

8-daagse Lean Six Sigma Green Belt

t/m 03-11-2015 - Zeelandsingel 40, Arnhem
1061 Algemeen

Details evenement

07 september - 03 november 2015
09:00 uur
Zeelandsingel 40, Arnhem
Q-Academy
informatie@qacdemy.nl
026-3830565
3860

“Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.” Dit geldt ook voor verbeteren. Om te blijven concurreren is het voor organisaties van belang het maximale rendement uit bedrijfsprocessen te halen. Trial-and-error en kortlopende verbeterprojecten op basis van beperkte feitelijke onderbouwing leveren vaak niet meer voldoende resultaat. Deze methoden zijn niet geschikt om complexe uitdagingen te lijf te gaan. Om echte ‘doorbraak in verbeteren’ te realiseren worden de krachtige verbetermethodieken Lean en Six Sigma aan elkaar verbonden. Als Lean Six Sigma Green Belt speelt u een sleutelrol in die trajecten!

Q-Consult Industrie biedt u een intensieve 8-daagse Green Belt Training Lean Six Sigma, die praktisch en interactief van aard is. Vanuit de theorie gaat u direct aan de slag met opdrachten, praktijksimulaties en zelf ingebrachte cases.

De trainingen ‘Green Belt’ en ‘Green Belt to Black Belt' Lean Six Sigma worden verzorgd door onze divisie Industrie & Zakelijke Dienstverlening. De afgelopen jaren hebben we veel deelnemers vanuit de Zorg gehad. Onze ervaring is dat dit prima past in deze trainingen. De trainers combineren praktijkvoorbeelden uit zorg en industrie, wat interessant denk- en discussiemateriaal oplevert! Wilt u graag met een van onze trainers spreken of deze trainingen passend voor u zijn? Laat het ons weten, wij regelen een belafspraak voor u.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: https://www.qacademy.nl/opleidingen/open-trainingen/8-daagse-lean-six-sigma-green-belt