Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Basistraining interne audits

t/m 29-09-2015 - Oudlaan 4, Utrecht
439 Algemeen

Details evenement

22 - 29 september 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
745

Een interne auditor levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteitsverbetering binnen uw organisatie. Is het uitvoeren van interne audits voor u een nieuwe uitdaging en wilt u weten hoe u een audit met succes en plezier uitvoert? Dan is deze tweedaagse training geschikt voor u!

De training is praktisch en interactief van aard. Vanuit de theorie gaat u aan de slag met uw eigen procedures en formats. Daarnaast kunt u eigen praktijksituaties inbrengen en hierover sparren met vakgenoten.

Na afloop van de training
Na deze tweedaagse training bent u in staat om succesvol een procesgerichte audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren. U weet wat er van u als interne auditor verwacht wordt en weet hier goed invulling aan te geven.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/basistraining-interne-audits/fields/kwaliteit-veiligheid-en-risicomanagement.html